Hinnasto

Tarjoamme lakipalveluita kohtuulliseen ja järkevään hintaan. Annamme pyydettäessä hinta-arvion tarvittavista toimenpiteistä. Ongelmasi kartoittamiseksi käytävät puhelin- ja sähköpostineuvottelut ovat maksuttomia.

Oikeusturvaetu sisältyy yleensä koti-, maatila-, kiinteistö-, auto- ja ammattiliittojen vakuutukseen tai yrityksen vakuutukseen. Selvitämme toimeksiannon aluksi, kuuluuko oikeusturvaetu vakuutuksiisi, tai onko sinulla mahdollisuus maksuttomaan oikeudenkäyntiin, jolloin oikeudenkäyntikulusi korvataan kokonaan tai osittain valtion varoista.

Alan toimistojen yleinen veloitusperuste on aikaveloitus, jossa pienin veloitettava aikayksikkö on 15 minuuttia. Toimistomme tuntilaskutushinta on jonkin verran alan keskimääräistä tuntilaskutushintaa alhaisempi.

Yksityishenkilön toimeksiannoissa tuntiveloitushintamme on toimeksiannosta riippuen alkaen 160 e / h + alv 24 %. Yritysten ja yhteisöjen toimeksiannoissa tuntiveloitushintamme on toimeksiannosta riippuen alkaen 180 e /h + alv 24 %.

Kohtuulliset ja normaalit toimistoyleiskulut sisältyvät hintoihimme. Matkakuluista laskutamme 0,44 e / km + alv ja tavanomaista suuremmista kopiointi- tai tulostuskuluista 0,20 e / sivu + alv. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta toistaiseksi.

Ota yhteyttä